OC De Beweging - welkom op onze website!
OC De Beweging - welkom op onze website!
OC De Beweging - welkom op onze website!

De Beweging

Het Ortho-agogisch Centrum De Beweging

... biedt ondersteuning aan volwassen personen met een handicap en hun netwerk. De voorziening is een zorgaanbieder die voor deze ondersteuning vergund is door het Vlaams Agentschap voor Personen met een Handicap (VAPH).

Het OC De Beweging heeft een breed aanbod aan zorg en ondersteuning, met een uitgesproken expertise in de ondersteuning van personen met een (neuro-)motorische beperking, NAH (niet-aangeboren hersenletsel) of een autismespectrumstoornis. Zowel binnen het kader van PersoonsVolgende Financiering (PVF) of Rechtstreeks Toegankelijke Hulp (RTH) kan het OC voor jou een partner zijn.
De mogelijkheid om zowel woonondersteuning, dagondersteuning en/of individuele ondersteuning aan te bieden zorgt ervoor dat het OC samen met jou en je netwerk op zoek kan gaan naar een passend antwoord op je individuele zorgvraag. Het is die concrete vraag die telkens weer het uitganspunt is van de ondersteuning die we daarom ‘dialooggestuurd’ noemen.
Deze dienstverlening speelt zich af in het Tehuis, het Dagcentrum of via de diensten Beschermd Wonen en Begeleid Werk.

Het OC De Beweging is een organisatie waar elk van de cliënten en medewerkers zin en betekenis kan vinden in het eigen leven of werk. Cliënten nemen de regie over het eigen leven in handen en naast hen groeien medewerkers in deskundigheid en verantwoordelijkheid.

Wil je ontdekken wat wij voor jou kunnen doen? Aarzel dan zeker niet contact op te nemen via 09/210 00 00 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .