Privacy in het OC

Ook in het OC De Beweging hechten we groot belang aan jouw privacy en aan het veilig verwerken van jouw persoonsgegevens. Conform de nieuwe Europese regelgeving (GDPR) die op 25 mei 2018 van kracht werd willen we je informeren over de verwerkingen die we met jouw persoonsgegevens uitvoeren en de beleidsmaatregelen die wij nemen om ze te beschermen.

Het spreekt vanzelf dat we in het OC altijd al omzichtig omsprongen met het beheren van jouw gegevens en deze van je zoon of dochter. Zo is de toegang tot het elektronisch dossier sterk beveiligd. We delen ook geen andere gegevens met andere voorzieningen dan nodig is voor een optimale dienstverlening.
Toch vraagt GDPR ons om nog een tandje bij te steken. Er is een interne werkgroep opgericht die ervoor zal zorgen dat we in praktijk kunnen waarmaken wat we in onze nieuwe privacyverklaring vooropstellen. 

Heb je hierrond nog vragen, stel ze dan gerust via het algemene mailadres van onze voorziening  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , en we bezorgen je snel een antwoord!