Inschrijvingen 2020-2021 BUBAO

Door de huidige corona maatregelen zijn wij als school genoodzaakt de aanmeldingen digitaal te laten verlopen.Tijdens de inschrijvingsprocedure dien je akkoord te gaan met het schoolreglement en het pedagogisch project. Je kan ze hier vooraf raadplegen

Onderstaande groene knop leidt u naar het online aanvraagformulier.

 

Om uw gebruikersgemak te verhogen raden we jullie aan om de inschrijvingen op een laptop of pc te voltooien (niet op smartphone)

Aanmeldingen BUBAO


De aanmelding is pas geldig als alle verplichte vragen werden ingevuld. U ontvangt een automatische mail met een bevestiging van deze aanvraag tot inschrijving.
We werken met een tijdstempel, het tijdstip waarop u dit formulier indient, is dus van belang. Op basis daarvan worden de vrije plaatsen per type ingevuld en de wachtlijst per type opgesteld.

Na de aanvraag tot inschrijving ontvangt u van ons:
 - een automatische bevestiging van de aanvraag tot inschrijving
 - een bericht dat uw kind kan worden ingeschreven of dat uw kind op de wachtlijst staat

Indien je geen ticket hebt om in te schrijven, dan komt je naam op de wachtlijst als 'niet gerealiseerde inschrijving'. Ook de plaatsen op de wachtlijst worden door de tijdstempel bepaald.
Indien een plaats vrijkomt, zullen de personen in de wachtrij door de school worden gecontacteerd met de vraag of hij/zij de nieuwe open plaats wenst in te nemen. 

Wilt u nagaan of uw kind gebruik kan maken van het busvervoer, klik dan op volgende link (https://tinyurl.com/yastdeoa) of vraag informatie bij huidige school of het doorverwijzend CLB


 Aanmelding BUBAO

 

Heb je vragen?

 

Bel of mail ons:

Voor type 3 en type 9: Jesse Van De Vijver,  0477 87 20 24, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor type 4: Nathalie Aelterman, 0478 58 73 81, nathalie.aelterman@ Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor Basisaanbod: Sarah De Schryver, 0477 87 18 77, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.