Iedereen Fondsenwerver!

maandag, september 12, 2016 0:00

Een ludiek filmpje luidde de start in van de campagne 'Iedereen Fondsenwerver'.

Onze campagne ‘Iedereen Fondsenwerver’ roept eigen medewerkers, ouders, familie, vrienden en kennissen op om met gedeelde kracht de handen in elkaar te slaan. Samen zoeken we extra financiële of materiële ondersteuning voor onze kinderen en jongeren om naast onze inhoudelijke werking onze kleine en grote dromen waar te kunnen maken. Kijk uit naar buren, een nonkel met een bedrijf, de jeugdbeweging, lokale verenigingen, … die iets in beweging kunnen brengen.

De afbeelding toont het vlindereffect: een vleugelslag van een vlinder in Zuid-Amerika kan een tornado veroorzaken in de Verenigde Staten. Ook wij willen samen met jullie een krachtige stroom veroorzaken ter ondersteuning van onze kinderen en jongeren.

Uithangbord van 'Iedereen Fondsenwerver' is de afbeelding hiernaast, waarbij het beeld met de vlinders de impact symboliseert van een kleine vleugelslag. Dit beeld is beter gekend als het vlindereffect: een kleine wijziging in een startpositie, door interne interactie, kan zeer ver kan uitdeinen. Een vleugelslag van een vlinder in Zuid-Amerika zou op die manier een tornado kan veroorzaken in de Verenigde Staten…

Benieuwd wat jij kan doen? Lees dan verder op fondsenwerving.