Een blokhut voor de Leefklas

maandag, november 21, 2016 11:10

De Leefklas bouwt zijn eigen blokhut!

Tijdens de herfstvakantie 2016 kreeg de Leefklas, een pedagogisch samenwerkingsproject tussen BuSO en MFC, het langverwachte pakketje geleverd. Inderdaad, na een jaartje geld sprokkelen en dromen van het ultieme moment kon onlangs worden gestart met de montage van de blokhut. Het leefklasteam, de jongeren zelf en de leerlingen van de BuSO-opleiding ABO-hout sloegen de handen in elkaar, en in een mum van tijd verrees het bouwwerk naast onze sporthal. Ook onze coördinator TD kwam met regelmaat langs voor technische ondersteuning, maar die kon alleen maar vaststellen dat het goed was! Hoewel het weer bij de montage niet echt mee zat straalden de ijver en teamspirit toch heel veel warmte uit.

Na het maken van de plannen, het zoeken van de nodige middelen en het gieten van het plateau is de montage van de blokhut een volgende stap in het creëren van een noodzakelijke extra ruimte voor dit unieke project. Hoewel minder zichtbaar moet er nog veel werk gebeuren: leidingen, binnenafwerking, afsluiting, kleine grondwerken… Ook hiervoor gaan we verder op zoek naar de nodige middelen om dit te realiseren. 
Als ook jij denkt een steentje (een balkje) te kunnen bijdragen, neem dan zeker eens een kijkje op de pagina fondsenwerving.